Vieraita Pjelaxista 19.-21.11.18

Koulumme sai vieraita Närpiöstä, Pjelaxista. He saapuivat maanantaina 19.11. Menomatkalla he aloittivat lähtemällä bussilla seinäjoelle ja sieltä junalla Masalaan. Menimme vieraita vastaan Masalan asemalle.

Maanantaina he tutustuivat kouluun ja katsoimme elokuvaa. Illalla siirryttiin isäntäperheisiin.

Tiistaina aamulla lähdimme teatteriin katsomaan Tatu ja Patu supersankareina. Näytös oli useiden mielestä todella hyvä ja viihdyttävä. Näytelmä oli suomeksi, eli osa pjelaxilaisista ei ymmärtänyt kieltä, mutta pysyi kärryillä liikkeiden ja eleiden ansiosta.  Näytelmän jälkeen pääsimme vielä katsomaan nukentekijän työtä.

Koululle paluun jälkeen söimme ja katsoimme luokkien tunteja. Pjelaxilaiset osallistuvat, myös kuutosluokkalaisten liikuntatunnille. Iltapäiväillä lähdimme vielä keilaamaan. Ja kaikilla oli hauskaa ja hyvämieli.  Siitä siirryimme isäntäperheisiin.

Keskiviikkona aamulla saatoimme vieraat Masalan asemalle. Matkatakaisin meni samaa reittiä.

Hyvää kotimatkaa!

Keväälle on suunnitelmissa meidän vierailu Närpiöön.  Vi ses snart!

Kirjoittanut: Laura ja Opri 6a